Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició del projecte 'Imagina Campclar' arriba al barri tarragoní

Dilluns 19 d'octubre es farà una sessió de portes obertes per visitar la mostra que presenta les imatges captades pel grup de dones participants en el projecte comunitari

Imatge del grup de dones participants al projecte 'Imagina Campclar', en una de les fotografies que s'exposen a la seu de l'associació VINCLE, al barri tarragoní Imatge del grup de dones participants al projecte 'Imagina Campclar', en una de les fotografies que s'exposen a la seu de l'associació VINCLE, al barri tarragoní ASSOCIACIÓ VINCLE
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Octubre 2020 10:24

Després del seu pas aquest estiu pel Mercat Central de Tarragona i pel Mercat de Torrefrota, aquest mes d'octubre, l'exposició del projecte 'Imagina Campclar' s'ha instal·lat a la seu de l'Associació VINCLE, al barri de Campclar. El proper dilluns 19 d'octubre, de 10 a 13h, es farà portes obertes per a tota la gent que es vulgui apropar a veure l'exposició.

L'exposició recull una selecció de fotografies sobre el barri fetes per dones participants i de les voluntàries i professionals que formen part del projecte 'Imagina Campclar'. Es tracta d'un projecte realitzat per l’Associació per la recerca i l’acció social Vincle, amb el finançament de l’Obra Social “La Caixa” i amb la col·laboració de la Cooperativa Combinats.

'Imagina Campclar' és un projecte d’empoderament femení realitzat amb un grup de dones del barri a través de la fotografia participativa, l'expressió i la comunicació, el treball de xarxes socials i l'orientació formativo-laboral.

L'objectiu específic d’aquesta activitat de fotografia ha estat millorar la capacitat de comprensió i anàlisi de la realitat a través de la capacitació en fotografia participativa i comunicació. Des de l'associació Vincle s'explica que el projecte “combina dinàmiques sobre l’autoestima, l’expressió, el llenguatge, la comunicació interpersonal assertiva i l’expressió oral a grups, el rol i la possibilitat de les dones en el context comunitari i bases per a la recerca de feina".

La font del barri, fotografriada pel grup de dones participants: 

font Campclar

El resultat d'aquest projecte, entre d'altres, ha estat una exposició itinerant, la qual s'ha pogut veure al Mercat Central i al Mercat de Torreforta durant els mesos de juliol, agost i setembre. Ara la tenim instal·lada a casa, a Campclar.

Per fer la reserva prèvia

Les persones que vulguin visitar l'exposició durant la sessió de portes obertes de dilluns hauran de fer la reserva prèvia de plaça al telèfon 648.042.908. La seu de l'associació VINCLE acull l'exposició: c./ Riu Llobregat, bloc 4, esc 9., local 16-19.

Durant la sessió de portes obertes es complirà amb les mesures de sanitat requerides per fer front a la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: