Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El V Festival Internacional de Curtmetratges arrenca aquest dissabte a Vila-seca

Cal fer reserva prèvia per tal d’ assistir a les projeccions

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del FICVI, a l'Auditori Josep Carreras Imatge d'arxiu d'una edició anterior del FICVI, a l'Auditori Josep Carreras ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Octubre 2020 22:52

Aquest dissabte, 17 d’octubre, arrenca la cinquena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca. En aquesta ocasió es projectaran 50 curtmetratges seleccionats d’entre 898 obres presentades, 39 del gènere de ficció i 11 d’animació, que es poden veure de manera gratuïta a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i també en directe per TAC12.

El festival, organitzat el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, començarà, com és habitual, amb la secció In Situ, un concurs en què s’haurà d’enregistrar un curtmetratge de no més de 3 minuts de durada fent servir els carrers de Vila-seca com a plató i uns elements sorpresa que es coneixeran en començar el concurs.

El mateix dissabte 17, a les 20:00h, s’obrirà el festival a l’Auditori Josep Carreras i, acte seguit, es projectarà el primer passi de curtmetratges. Al llarg de la propera setmana s’aniran projectaran diferents passis de curts.

Concretament, del 19 al 23 d’octubre, es tornarà a repetir l’experiència d’apropar el cinema als més petits i es faran projeccions de curtmetratges d’animació a les escoles del municipi.

La gala de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 25 d’octubre a l’Auditori Josep Carreras i estarà presentada per l’actor Fermí Fernández. En ella es faran entrega dels premis a les diferents categories del festival: Premi internacional al millor curtmetratge de ficció; premi nacional al millor curtmetratge de ficció; premi internacional al millor curtmetratge d’animació, premi DO Catalonia al millor curtmetratge en llengua catalana, premi del públic al millor curtmetratge, premi del jurat jove al millor curtmetratge, 1r i 2n premi In Situ.

Reserva prèvia

La cinquena edició del FICVI estarà marcada per la situació sanitària de la Covid19. Per aquest motiu s’han extremat unes mesures de seguretat i higiene durant tot el festival. Entre elles, destaca la necessitat de fer una reserva prèvia del dia en què es vol assistir a les projeccions per tal de garantir l’aforament màxim permès i assignar una butaca a cada espectador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: