Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Tarraco Viva adapta la programació a la nova situació

Alguns dels actes es cancel·len i d'altres passen a ser en línia

Alguns dels actes es cancel·len i d'altres passen a ser en línia Alguns dels actes es cancel·len i d'altres passen a ser en línia MANEL R. GRANELL / FESTIVAL TARRACO VIVA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Octubre 2020 08:48

Degut a les noves mesures sanitàries decretades pel govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona, l’organització del festival del món romà de Tarragona 'Tarraco Viva' ha decidit fer alguns canvis i adaptacions en les activitats programades per aquest cap de setmana.

Aquest divendres 16 d'octubre, a les 21 h,  l'enigma nocturn 'Meditrinalia, em curo dels mals vells i dels nous” no serà presencial, però es farà en streaming.

L'endemà dissabte 17 d'octubre, a les 11 h, el debat 'Viure i sobreviure a l'Angi Egipte' tampoc serà presencial, però es farà la transmissió en directe al web del festival i posteriorment, el vídeo gravat, tal i com estava previst. El mateix dissabte, a les 17 h i a les 19 h, la recreació històrica 'Ars Medica' no serà presencial, però es gravarà el vídeo, i es podrà veure al web del festival.

Actes cancel·lats

Les visites comentades, en col·laboració amb la xarxa de Centres Cívics de Tarragona, que queden cancel·lades són: 'La passió dels romans per l'aigua', dels dies 17 i 18 a les 12 h; ''I aquí qui mana?', dels dies 17 i 18 a les 12 h; 'L'enigma de la Torre dels Escipions', del dia 17 a les 12 h; 'Macellum', els mercats a l'antiga Roma', al mercat de Torreforta, del dia 17, a les 11 h, i al mercat de Bonavista, del dia 18, a les 11 h. Així mateix, la visita comentada 'El Fòrum de la Colònica Tàrraco', del 17 i 18 a les 12.30h, també queda suspesa.

Finalment, la recreació històrica 'Els munera gladitoria, del ritu a l’espectacle', programada pel dia 18 a les 13 h, a l’Auditori del Camp de Mart, també queda cancel·lada.

La resta dels actes programats del festival, no pateixen cap canvi.

Recordem web: www.tarracoviva.com (consultar apartat vídeos 2020 per als streamings).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: