Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les sales de concerts del Camp oferiran un cicle de concerts de tardor al Camp de Mart

Sala Zero (Tarragona), Lo Submarino (Reus) i Red Star (Valls) uniran les seves forces per oferir els concerts de Ramón Mirabet, Sopa de Cabra, Sidonie, El Petit de Cal Eril o Els Pets

Imatge d'arxiu d'un concert celebrat a l'Auditori del Camp de Mart de Tarragona Imatge d'arxiu d'un concert celebrat a l'Auditori del Camp de Mart de Tarragona MANEL R. GRANELL / TARRAGONA CULTURA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Octubre 2020 12:47

L’Ajuntament de Tarragona i les sales de concerts del Camp de Tarragona que formen part de l’Associació de Sales de Concerts de Concerts de Catalunya (ASACC) presenten el cicle de concerts de tardor 'Sala Tarragona', que oferirà, entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre, 9 concerts a l’Auditori del Camp de Mart de la ciutat. Sala Zero (Tarragona), Lo Submarino (Reus) i Red Star (Valls) uniran les seves forces per oferir els concerts de Ramón Mirabet (23 d'octubre, 21h), Sopa de Cabra (24 d'octubre, 20h), Sidonie (30 d'octubre, 21h), El Petit de Cal Eril (31 d'octubre, 20h), Els Pets (6 de novembre, 21h), Green Covers (7 de novembre, 20h), Roba Estesa (14 de novembre, 20h), Porto Bello (20 de novembre, 21h) i Crim +La Inquisición (21 de novembre, 20h) en un projecte que enriquirà l’oferta de música en directe de la ciutat i el territori, compensant parcialment el dèficit de concerts existents arran del tancament de les sales de concerts en el marc de la pandèmia per Covid-19.

El projecte 'Sala Tarragona' forma part d’una iniciativa de l’ASACC, amb el patrocini d’Estrella Damm i la Fundació SGAE, que reproduirà arreu de Catalunya l’exitosa experiència del projecte Sala Barcelona, on es van programar concerts durant tot l’estiu al Castell de Montjuïc per ajudar a les sales de concerts de petit aforament i oferir música en directe per a la ciutadania després de més de tres mesos amb les sales tancades. Així, 'Sala Tarragona' serà liderada per les sales representants d’ASACC a Tarragona, de la mateixa manera que les diferents sales catalanes lideraran projectes similars a la resta de demarcacions.

La cultura és segura

'Sala Tarragona' tindrà lloc a l’Auditori del Camp de Mart amb un aforament reduït al 50% com a mesura preventiva del contagi per Covid-19 destinada a garantir la distància entre les persones. D’altres mesures concebudes per a fer dels concerts espais de #CULTURASEGURA, es basaran en l’ús obligatori de la mascareta i l’articulació dels mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d'actuació, banys i espais d'ús comú, garantint la no interferència entre sentits d'entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d'un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Es vetllarà pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l'espai. Es col·locaran en les entrades de l'espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. Així mateix, personal de control i acomodament degudament format en els protocols de prevenció de la Covid-19 gestionarà la sortida del públic, al final dels concerts, de manera escalonada per zones, garantint igualment la distància entre persones.

Les entrades per a tots els concerts estan disponibles a www.salatarragona.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: