Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cicle Cineclub del Museu Comarcal de la Conca de Barberà estrena temporada

Serà aquest divendres 2 d'octubre, a les 19h, amb la projecció de 'Calabuch', de Luis García Berlanga, al Casal Josa de Montblanc

Fotograma de la pel·lícula Calabuch' (1956), de Luis García Berlanga Fotograma de la pel·lícula Calabuch' (1956), de Luis García Berlanga CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 01 Octubre 2020 21:30

Aquest divendres 2 d'octubre, a les 19h, arrencarà la segona temporada del Cicle Cineclub del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB), després d'una exitosa primera temporada interrompuda per la Covid-19. La pel·lícula 'Calabuch' (1956), de Luis García Berlanga, serà l'encarregada d'obrir el cicle. Aquesta sessió serà la primera activitat oberta al públic general que es realitzarà al Casal Josa de Montblanc, des del passat mes març. 

Aquest segon cicle estarà format per vuit pel·lícules de característiques i continguts molt diversos per tal de poder arribar i complaure a diferents públics. De fet les tres primeres pel·lícules seran les que es van haver de suspendre la temporada passada i les cinc restants de nova incorporació.

Seguint la fórmula de la passada edició, cada sessió serà moderada per membres del Cineclub del Museu o professionals de l'àmbit cinematogràfic, que abans de la projecció presentaran l'autor i la pel·lícula i després de la mateixa animaran i moderaran un col·loqui. La majoria de les sessions es realitzaran el primer divendres de mes.

Taquilla inversa

Pel que fa a l’entrada, no hi haurà un preu establert i s'utilitzarà el sistema de "taquilla inversa", amb aquesta fórmula el públic assistent podrà col·laborar amb la quantitat que cregui oportuna. Per tal de complir amb les mesures de protecció i seguretat ha sigut necessari reduir l'aforament de la sala i caldrà confirmar l'assistència de forma prèvia. L'aforament és limitat i cal fer la reserva d'entrades a través del web del Museu Comarcal de Montblanc.

L'organització del Cineclub Museu, inicia aquesta temporada amb molt d’entusiasme per l'èxit que varen tenir les 5 projeccions de la temporada passada, desitjant el mateix succés per aquesta temporada i amb la voluntat de mostrar que l'activitat cultural és segura i es pot realitzar seguint les mesures higièniques i de prevenció estrictes dictades per fer front a la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: