Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí entrega els guardons als premiats

L’acte de lliurament es va dur a terme aquest dissabte, 19 de setembre, als porxos de la plaça Major

Els guardonats del VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet Els guardonats del VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet JOSEP MARIA POTAU
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Setembre 2020 23:07

Els guardonats del VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet ja poden gaudir dels seus premis. Aquest passat dissabte, 19 de setembre, la plaça major del municipi va acollir l’acte d’entrega dels premiats, una cita que s’havia de dur a terme fa setmanes però que havia quedat ajornada a causa de la crisi sanitària.

Finalment, aquest cap de setmana es van poder fer públiques les deliberacions del jurat d’aquesta present edició, que a finals de juliol van efectuar la tria guanyadora d’entre els 112 treballs presentats en aquesta edició del concurs.

Aquest ha estat el veredicte de l’edició d’enguany:

- Premi de RELAT BREU infants de fins a 12 anys, dotat amb lot de llibres, kit d’escriptura i diploma. Obra guanyadora: DESERT (No s’ha rebut cap obra en aquesta categoria).

- Premi de RELAT BREU joves de 13 a 17 anys, dotat amb 100€ i diploma. Obra guanyadora: BELLES I SÀVIES Autor: Victor Moreno Oller, resident a Barcelona.

- Premi de RELAT BREU adults, dotat de 200€, diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. Obra guanyadora: ARAM Autora: Laura Tarsà i Espinola, resident a Cambrils.

- Premi de POESIA infants de fins a 12 anys, dotat amb lot de llibres, kit d’escriptura i diploma. Obra guanyadora: DESERT (No s’ha rebut cap obra en aquesta categoria).

- Premi de POESIA joves de 13 a 17 anys, dotat amb 100€ i diploma. Obra guanyadora: PÓLVORA O LLIBRES Autora: Andrea Marín Sobrino, resident a La Canonja.

- Premi de POESIA adults, dotat de 200€, diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. Obra guanyadora: EN EL CURS PER LA VIDA Autor: Salvador Obiols Gómez, resident a Viladecans.

Tanmateix, els membres del jurat han decidit concedir un accèssit al següent treball:

- RELAT BREU adults, dotat amb diploma i peça de vidre bufat artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. Obra: LA SENYORA HINSON Autora: Carmina Ral, resident a Vimbodí i Poblet.

El Jurat del VIII Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet ha estat format per persones acreditades del camps de la literatura, l’ensenyament i la cultura: Sra. Alba Medina Allué, Sr. Francesc Marco Palau, Sr. Daniel Huerta Goya, Sr. Salvador Alloza Carrión, amb l’assistència de la presidenta del Casal d’Avis i coordinadora del concurs, Sra. Pilar Carrión Escribano, amb veu però sense vot.

Així mateix, ha format part del jurat com a secretària, igualment amb veu però sense vot, la Sra. Maria Rosa Palau Caixal, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

L’entrega de guardons es va dur a terme seguint totes les mesures de seguretat i de distància que imposa l’actual situació de crisi derivada de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: