Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa de Cultura de Valls obre la convocatòria d'ajuts al teixit cultural

El termini de recepció de projectes finalitza el 6 d’octubre / S’hi destinen 15.300 euros i s’hi poden acollir activitats fetes entre el 15 de novembre de 2019 i el 14 de novembre de 2020

L'edifici de Ca Creus acull la Xarxa de Cultura de Valls L'edifici de Ca Creus acull la Xarxa de Cultura de Valls ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Setembre 2020 10:42

La Xarxa de Cultura de Valls ha publicat la convocatòria anual dels Ajuts al Teixit Cultural, la línia de suport a projectes culturals singulars impulsats per entitats i associacions culturals locals a través d’aquesta convocatòria d’ajuts de lliure concurrència, que estarà dotada amb 15.300 euros per a aquesta edició.

S’hi poden acollir totes aquelles activitats obertes que, complint requisits, hagin estat realitzades entre el 15 de novembre de 2019 i el 14 de novembre de 2020.

A causa dels protocols fixats per a la contenció de la pandèmia de la Covid-19, per a entregar presencialment els projectes a les oficines de la Xarxa de Cultura, ubicades a la tercera planta de la Biblioteca Carles Cardó, serà necessària la sol·licitud de cita prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 003.

Aquesta línia oberta d’ajuts culturals de convocatòria anual se suma a l’aposta feta per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls de mantenir el suport actiu a les entitats i associacions locals, malgrat la situació generada per la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: