Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es cancel·la la desena edició del festival Cultura Urbana del Vendrell

L'Ajuntament comunica que se celebrarà quan les circumstàncies ho permetin per garantir la total seguretat dels assistents i participants

Imatge d'arxiu del festival Cultura Urbana del Vendrell Imatge d'arxiu del festival Cultura Urbana del Vendrell ARXIU / FRAME / TV EL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Setembre 2020 19:30

Amb motiu de la situació actual de pandèmia mundial, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ha cregut convenient cancel·lar la present edició del festival Cultura Urbana que sempre se celebrava en un dels primers dissabtes de la tardor en espais cèntrics del Vendrell, i "se celebrarà quan les circumstàncies ho permetin per garantir la total seguretat dels assistents i participants", segons ha informat la Regidoria a través d'un comunicat.

En aquesta edició s’hagués arribat a la desena i s’havia previst donar-li una especial rellevància a aquest esdeveniment amb noves propostes i un pressupost més alt.

En les darreres nou edicions, s’ha passat de començar de zero a tenir participants vinguts d’altres continents gràcies a un treball continu per refermar i consolidar la cita vendrellenca a nivell nacional i mundial.

El Cultura Urbana del Vendrell obre les portes de les principals competicions del hip hop a nivell mundial com els campionats que es porten a terme als Estats Units d’Amèrica i a Alemanya.

Des del primer moment d’aquesta pandèmia, la regidoria ha apostat per mantenir el risc zero; per tant, se seguirà treballant per una nova cita més lluïda per fer més atractiva l’edició número 10 de Cultura Urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: