Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conte 'El Barret del Nano Capità' es presenta aquest dimecres a Tarragona

La presentació del 8è volum de la col·lecció 'Els Contes del Seguici de Tarragona' tindrà lloc, a les 19h, als Jardins del Teatre Metropol

Portada del conte 'El Barret del Nano Capità', el vuitè volum de la col·lecció 'Els Contes del Seguici de Tarragona' Portada del conte 'El Barret del Nano Capità', el vuitè volum de la col·lecció 'Els Contes del Seguici de Tarragona' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Setembre 2020 08:35

Els Jardins del Teatre Metropol seran l'escenari, aquest dimecres 16 de setembre, a les 19h, de la presentació del 8è volum de la col·lecció 'Els Contes del Seguici de Tarragona', 'El Barret del Nano Capità', que enguany està dedicat als Nanos Vells de Tarragona. El conte inclou els textos de Foix Huguet i les il·lustracions d’Octavius i ha estat editat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i Insitu Comunicació.

L'aforament a l'acte, com la resta de la programació de les Festes de Santa Tecla, està limitat i  cal fer la inscripció prèvia a aquest enllaç.

Els Contes del Seguici

El maig de 2013, l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació van signar un conveni per iniciar una col·lecció de contes infantils dins el marc de les Festes de Santa Tecla, amb els elements del Seguici Popular de Tarragona com a protagonistes.

Des de llavors cada any s’edita un nou volum, que a més de presentar-se en societat durant la Festa Major de Tarragona, serveix com a epicentre d’un conjunt d’activitats de lleure infantil, que a més de divulgar el patrimoni cultural i les tradicions de la ciutat, intenten inculcar als més petits bons hàbits de lectura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: