Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acaben les activitats d’estiu al Museu Pau Casals

L'última visita teatralitzada a Sant Salvador (divendres), el concert d'Alannia Duo (dissabte) i la darrera visita guiada al museu (diumenge) tanquen la programació

En Ramon conduirà aquest divendres la darrera visita teatralitzada a la platja de Sant Salvador, per conèixer una part de l'entorn de la vida de Pau Casals En Ramon conduirà aquest divendres la darrera visita teatralitzada a la platja de Sant Salvador, per conèixer una part de l'entorn de la vida de Pau Casals MUSEU PAU CASALS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Agost 2020 00:06

Amb els últims dies d’agost arriba també la fi de la programació d’estiu del Museu Pau Casals del Vendrell, que s'acomiada després d’haver acomplert amb èxit la realització de les activitats programades malgrat la situació d’excepcionalitat que s’ha viscut aquesta edició.

Així doncs, aquest proper divendres 28 d’agost, a les 20h, hi ha programada l’última sessió de les visites teatralitzades on, de la mà d’en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, podreu conèixer la història de l’indret i el per què Pau Casals va decidir construir-s’hi la seva casa. Són visites pensades per a tots els públics, apropant-los a la vida més quotidiana de Pau Casals. Un cop finalitzada l’activitat s’oferirà una copa de cava gentilesa de Jané Ventura als jardins del museu amb vistes al mar. 

El darrer concert de 'Música als Jardins'

L’endemà mateix, el dissabte 29 d’agost, acaba també el cicle de 'Música als Jardins' amb el concert d’Alannia Duo, que tindrà lloc a les 19.45h als jardins del museu.

Alannia Duo és un duet format per Ester Trilla (violoncel) i Helena Bas (flauta travessera). Gràcies als seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya, comparteixen quatre anys de formació i experiències musicals comunes en nombroses agrupacions cambrístiques i orquestrals. L’any 2020 van decidir emprendre aquest projecte de format reduït per fer viure la música des d’una mirada íntima i propera.

Alannia Duo

L'última visita al museu

Per acabar, el diumenge 30 d’agost hi ha programada a les 12h la visita guiada al museu per tal conèixer i aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals com a músic i home de pau, de la mà dels seus guies especialitzats. El públic podrà reviure els espais viscuts de la casa d’estiueig del Mestre i descobrir el ric patrimoni que s’hi conserva.

visita guiada Museu Pau Casals

Les places a les visites i al concert del cicle de 'Música als Jardins' són limitades i s'han de comprar les entrades amb antelació. Enguany, les entrades s'han d'adquirir exclusivament a través d'internet, per motius de control i adequació a les mesures i restriccions arran de la Covid-19, a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: