Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pau Vallvé i Donallop, primers artistes convidats del Festival Accents 2020

L’organització espera que la situació sanitària permeti a la tardor les actuacions seguint els protocols / La DOP Siurana, nou patrocinador

Pau Vallvé presentarà el seu nou disc 'La vida és ara', a la Sala Santa Llúcia de Reus, el 16 d'octubre Pau Vallvé presentarà el seu nou disc 'La vida és ara', a la Sala Santa Llúcia de Reus, el 16 d'octubre FESTIVAL ACCENTS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Agost 2020 16:20

L'edició 2020 del Festival Accents, que tindrà lloc a la tardor a Reus i altres localitats encara per definir del Camp de Tarragona, ha confirmat la seva continuïtat, tot i la situació que viu el sector de la música i la cultura a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. L'organització del festival, Empenta Cultural, confia que en les properes setmanes es puguin anar anunciant els noms, les poblacions i els espais on se celebraran les actuacions, que tindran lloc seguint els protocols sanitaris vigents en el moment de la realització dels concerts.

De moment, els dos primers artistes confirmats son el cantant Pau Vallvé, amb la presentació del seu nou disc 'La vida és ara', a la Sala Santa Llúcia, el 16 d'octubre, i el duet mallorquí Donallop, que serà l'encarregat d'obrir l'Accents 2020 amb un concert vermut d'aforament limitat als Jardins de la Casa Rull, el dissabte 3 d'octubre. En aquest concert presentarà el seu disc 'Crisàlide'.

Pau Vallvé presentarà a la Sala Santa Llúcia de Reus i dins la 7a edició del Festival Accents (www.festivalaccents.cat) el seu esperat nou disc 'La vida és ara', enregistrat durant el confinament i l'estat d'alarma. Les entrades anticipades per aquest concert ja estan a la venda a aquest enllaç al preu de 15 euros.

El mateix artista explica el procés de creació del treball amb les seves paraules: "Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l'estudi. L'estat d'alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d'una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, a poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m'havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d'etapa, un fer-se gran, un prendre distància".

Concert inaugural

El grup mallorquí Donallop protagonitzarà el concert d'estrena de l'Accents 2020 amb una actuació als Jardins de la Casa Rull, el dia 3 d'octubre, a les 13.00h, amb entrada gratuïta. Serà la segona actuació dels Donallop a l'Accents després d'una actuació de fa quatre anys a Cal Massó.

                                                                          Donallop: 

Donallop

'Crisàlide', el tercer disc d'estudi de Donallop, confirma el que s'ha anat palpant en l'ambient des de fa temps: ens trobem davant una banda de dream pop sense precedents a l'escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze talls cridats a convertir-se en himnes d'una generació desorientada emocionalment però geo-localitzada, manipulada i abduïda per les grans corporacions. El duet format per Joana Pol i Pere Bestard duen encara més enllà aquesta idea. Per primera vegada en molts d'anys d'història de la música pop mediterrània, el minimalisme expressiu, o la idea de buit, deixa pas a la veu. Hi ha veus que no es volen escoltar, són veus silenciades perquè són portadores de veritat, i molt sovint, la veritat és dolorosa però també bella.

La DOP Siurana, amb el Festival Accents

L'Accents 2020 ha afegit la DOP Siurana com a nou patrocinador del festival. El Consell Regulador de l'Oli Siurana ha decidit donar suport al projecte de l'Accents, ja que considera que mereix el seu suport i coincideix en l'objectiu de donar suport a un projecte de música quilòmetre zero a diverses localitats del nostre entorn.

El patrocini de la DOP Siurana se suma als dos patrocinadors habituals de l'Accents, Vermuts Miró i els vins de la DO Catalunya, que mantenen el seu compromís en èpoques convulses pel sector de la cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: