Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona lliura nou premis del concurs de dibuix 'Explica’ns, què fas?'

La canalla ha rebut el premi a bord de la Golondrina acompanyats de dues persones del seu entorn

La canalla ha rebut el premi a bord de la Golondrina acompanyats de dues persones del seu entorn La canalla ha rebut el premi a bord de la Golondrina acompanyats de dues persones del seu entorn PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Agost 2020 20:56

El dijous, 30 de juliol, es va celebrar l’acte de lliurament de premis del primer concurs de dibuix sota el títol ‘Explica’ns, què fas?, organitzat pel Port de
Tarragona durant el període de confinament. L’Elsa, la Maria, la Neus, la Joana, el Blai, la Sofia, el Pau, la Gisela i l’Alba són la canalla guanyadora d’aquesta primera edició del concurs de dibuix engegat pel Port.

Un concurs que es divideix en 3 diferents categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. El jurat del concurs ha premiat 3 dibuixos per cada categoria i ha triat el millor dibuix de les tres categories, un guardó que ha recaigut sobre l’Elsa, una petita de 5 anys i que li atorga un premi especial: una tauleta. El seu dibuix molt colorista mostra ‘el papa i la mama a la cuina al nostre raconet calentet i acollidor, jugant, menjant, xerrant i rient. A més tenim al fons les millors vistes del Port de Tarragona’ segons declaracions de la petita, Elsa.

El lliurament dels nou premis s’ha fet a bord de l’emblemàtica embarcació tarragonina ‘Golondrina’, seguint amb totes les mesures de seguretat, i ha comptat amb la presència dels nens i nenes guanyadors, de les seves mares i pares i membres de l’equip organitzador del concurs.

La canalla ha rebut diversos obsequis de record del Port, un diploma i una rèplica del seu dibuix guanyador. Moments que s’han aprofitat per fer un petit esmorzar a bord mentre els infants han tingut l’oportunitat d’explicar el significat de les seves creacions i els sentiments què van viure durant el seu confinament. La visió dels infants i les seves explicacions han estat un dels moments més màgics de la passejada per mar.

Aquest concurs va ser creat amb la intenció que la canalla expliqués amb un dibuix què feia durant el temps de confinament a casa. Els i les petites van aconseguir difondre el missatge #ensquedemacasa d’una forma gràfica i divertida.

Des del Port de Tarragona es vol agrair l’acollida d’aquest concurs així com felicitar a la canalla que dijous va ser la protagonista d’una jornada carregada de somriures, alegria i agraïments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: