Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els cicles culturals d'estiu a Valls tanquen amb una bona acollida de públic

Els espectacles del 'Juliol Circense' i els concerts de l’'En VIU' exhaureixen pràcticament totes les localitats disponibles

Imatge del concert que va oferir Èric Vinaixa dins del cicle 'En VIU', al Convent del Carme Imatge del concert que va oferir Èric Vinaixa dins del cicle 'En VIU', al Convent del Carme M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 30 Juliol 2020 09:33

Els cicles culturals d’aquest juliol al Convent del Carme han tancat amb èxit de públic, exhaurint la pràctica totalitat de les localitats disponibles per a uns espectacles que han suposat també la represa de les activitats culturals presencials a Valls després de l’aturada per la Covid-19. Així, els tres espectacles del cicle 'Juliol Circense' i els quatre concerts de l’'En VIU' han comptat en total amb 1.331 espectadors, el que representa més del 95% de l’aforament disponible.

El 'Juliol Circense' va obrir portes al Carme, el 14 de juliol, un cicle cogestionat amb la companyia vallenca Passabarret, i els tres espectacles proposats per Total Glamour, Fili Busters i Koseling van penjar el cartell de complet, sumant en total 596 espectadors.

Juliol Circense 2020

El mateix ha passat amb la pràctica totalitat dels concerts del segon dels cicles del juliol cultural a Valls, l’EnVIu, amb propostes de Territori Creatiu Vallenc que posaven en valor el talent musical que tenim a prop de casa i que ha tancat el seu balanç amb 735 espectadors.

La Tieta Clara va encetar el cicle de concerts reclamant i posant de manifest que la cultura és segura, arran de la cancel·lació d’alguns esdeveniments culturals pels rebrots de la Covid-19, seguit d’Èric Vinaixa i les versions de Cool Fiction. El concert de la jove vallenca Mariona Escoda va posar divendres el punt i final als cicles culturals d'aquest estiu, que han tingut tots lloc, de manera excepcional, al Claustre del Convent del Carme.

Així, i durant dues setmanes, el circ del Juliol Circense i la música de l'EnViu han omplert les vetllades d'estiu al cor del Centre Històric, amb totes les mesures de protecció necessàries per tal de garantir la seguretat dels artistes, públic i personal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: