Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona lliura els premis al jovent guanyador del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual

El concurs destinat a joves d’entre 8 i 18 anys va rebre un centenar de propostes

Els i les guanyadores han fet un passeig amb la Golondrina, on representants del jurat del Concurs, els hi han fet el lliurament dels premis Els i les guanyadores han fet un passeig amb la Golondrina, on representants del jurat del Concurs, els hi han fet el lliurament dels premis PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juliol 2020 08:38

El dilluns 27 de juliol la Golondrina va ser el testimoni del lliurament dels premis al jovent guanyador del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual, sota el títol
‘Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?’ organitzat el passat mes d’abril pel Port de Tarragona a través de les seves xarxes socials amb el hashtag #SantJordiconfinat2020.

Els i les joves guanyadores, amb un somriure a la cara, van poder gaudir del passeig en una de les barques tarragonines més emblemàtiques, per conèixer el Port i a la vegada gaudir del seu reconeixement com els millors del centenar de propostes presentades en aquesta edició tan especial de Sant Jordi Virtual 2020.

Lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores a la Golondrina: 

Lliurament premis Sant Jordi virtual Port de Tarragona

El concurs es va dividir en quatre categories atorgant un premi per cadascuna. La guanyadora de la primera categoria, de 8 a 10 anys, va ser Sònia Aixelà amb Un ‘Sant Jordi diferent’, la segona categoria, d’11 a 12 anys, va ser per Cristina Mormeneo amb ‘Virusdrac’, la tercera categoria, de 13 a 15 anys, per Biel Guinart amb ‘El meu Heroi’ i la darrera categoria, de 16 a 18 anys, per Ona Pereira amb ‘Un Corona-Jordi temerari’.

El jovent guanyador, acompanyat per dues persones del seu entorn familiar, van poder gaudir d’un viatge en Golondrina per conèixer de primera mà el Port, seguint, això sí, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. A continuació representants del jurat del concurs els hi ha fet lliurament del seu premi: un lot de llibres i uns auriculars sense fils.

El Port de Tarragona juntament amb Moll de Costa és conscient de la bona acollida d’aquests tipus d’activitats culturals i els hi motiva per continuar en aquesta línia implicant als joves a participar i estimular la seva creativitat. Durant el confinament, l’organisme, va organitzar diverses activitats per aquells dies tan insòlits, amb una celebració de Sant Jordi força diferent d’anys enrere.

Des d’un concurs de dibuix amb el títol 'Explica’ns, què fas?', amb un gran èxit de participació, fins 'A cau d’orella', on el conte va ser el gran protagonista per posar una nota de color per fer d’aquells moments peculiars, estones divertides i entretingudes.

Des del Port de Tarragona es fa arribar la felicitació a la Sònia, a la Cristina, al Biel i a l’Ona com a guanyadors del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual i es reitera la gratitud a totes les persones que hi van participar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: