Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Chica del Mono arriba a Alcover amb la presentació del disc ‘Changes’

Serà aquest divendres, 24 de juliol, al Convent de les Arts / A la Casa de la Cultura Ca Cosme tindrà lloc la presentació les llibre ‘Les Benaurances’, de Joan Cavallé

La Chica del Mono La Chica del Mono AJUNTAMENT D'ALCOVER
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 Juliol 2020 13:45

En el marc dels actes de Cultura Alcover Estiu, aquest divendres 24 de juliol, a les 22h, el Convent de les Arts es convertirà en l’escenari de presentació del primer treball discogràfic de la cambrilenca resident a Tarragona La Chica del Mono, anomenat ‘Changes’. L’alter ego de Txell Mas ens acosta a ‘Changes’, el seu primer disc amb un repertori en anglès fresc, íntim i per a tots els públics. Guitarrista, compositora i productora, la veu de La Chica del Mono projecta naturalitat, sensibilitat i un intimisme dolç que li permeten recrear un empiri de diferents emocions dalt de l’escenari.

Tot i això, la música del seu primer disc es podria categoritzar dins el so del gènere folk romàntic, introspectiu i acústic amb sons que es caracteritzen per ser més aviat suaus i melòdics, creant una atmosfera d’allò més profunda. En definitiva, es mou fora dels límits de la música pop convencional. En les seves actuacions utilitza jocs vocals, loops i gaudeix amb la idea que el públic participi en l’actuació.

A Txell Mas a la veu i guitarra, l’acompanyen en Ruben Lorenzo als teclats i Gerard Moreso a la bateria.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades al web del Convent de les Arts o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, per un preu de 5 euros, i 3 euros pels socis. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. Es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta i complir amb les mesures de seguretat pertinents.

Joan Cavallé presenta a Alcover el seu darrer llibre Les Benaurances en el marc del Dia del Llibre i la Rosa

Joan Cavallé. AJUNTAMENT D'ALCOVER

Joan Cavallé

D’altra banda, també aquest divendres 24 de juliol, a les 19:30h, en el marc dels actes del Dia del Llibre i la Rosa, l’escriptor alcoverenc Joan Cavallé presentarà el seu darrer llibre ‘Les Benaurances’, a la Casa de la Cultura Ca Cosme, amb aforament limitat. Els tretze relats que configuren en la publicació, parlen de persones normals i corrents i del dilema que se’ls presenta quan han de decidir si es conformen amb la sort o dissort que els ha tocat o decideixen lluitar per canviar-ho. Avalada per la crítica, ‘Les benaurances’ es converteix en una de les lectures recomanades per aquest 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: