Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell també celebra el Sant Jordi ajornat per la pandèmia

Ho farà aquest dijous, 23 de juliol, amb diverses activitats a les biblioteques i mesures de seguretat

La Biblioteca Ventura i Gassol acollirà aquest dijous la presentació d'un llibre La Biblioteca Ventura i Gassol acollirà aquest dijous la presentació d'un llibre AJUNTAMENT DE CALAFELL
Cultura ACN
Dijous, 23 Juliol 2020 07:28

Calafell se suma, aquest dijous, 23 de juliol, a les celebracions de la Diada de Sant Jordi, ajornades per la pandèmia. Ho farà amb tres activitats a les biblioteques del municipi, adreçades a petits i grans. Els actes es faran amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries: seran actes en espais oberts, amb limitació d’aforament i ús obligatori de mascareta.

Les activitats s'iniciaran, a les 11:30 hores, a la  Biblioteca Ventura Gassol (carrer Marquès de Samà 8), amb el contacontes 'L’arbre de sucre', a càrrec de l'Ada Cusió. La sessió va adreçada als infants a partir de 4 anys. Cal fer inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a 977 69 12 84.

A les 18:30 hores, la Biblioteca Casa Nova de Segur (Port de Segur) també acollirà una sessió del contacontes 'Jordina, la llegenda', amb Sara Espín. El contacontes també és per a infants a partir de 4 anys. Cal fer inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a 977 69 12 84.

Finalment, a les 20:00h,  la Biblioteca Ventura Gassol (carrer Marquès de Samà 8), acollirà la presentació del llibre 'La conspiració del baró d’Anthès i més històries locals', dels autors Fermí Alari i Isidre Papiol. La presentació anirà a càrrec de Joan Santacana. L'acte està organtizat pels Amics del Patrimoni de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: