Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’autor tarragoní Manuel Moranta presenta el seu llibre de poesia visual a l'interior d'una piscina

Trampa Ediciones s’ha encarregat de l’edició de la nova obra que ja es troba a les llibreries de tot l'Estat, des del 10 de juliol

La presentació del llibre es va fer a l'interior d'una pisicina buida La presentació del llibre es va fer a l'interior d'una pisicina buida CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juliol 2020 15:24

L’actual situació sanitària sovint impossibilita la realització d’alguns esdeveniments públics. És el cas de la presentació del nou llibre de poesia visual de l’autor tarragoní Manuel Moranta, amb l’editorial Trampa Ediciones. Per això, l’editorial i l’escriptor, a través d’streaming, van escollir un peculiar i original escenari per presentar el llibre ‘De nadadores y piscinas’: una piscina buida.

‘De nadadores y piscinas’ completa el díptic que va començar amb el seu primer llibre ‘Te amordido un perro’, i va arribar a les llibreries de tota Espanya el 10 de juliol.

Manuel Moranta va viure la seva infantesa i adolescència envoltat de set germans en una casa aïllada amb piscina. Un dia es va buidar la piscina i ja mai van tornar a omplir-la. Aquest espai blau, excavat en el terreny, és protagonista, testimoni i escenari de la història. ‘De nadadores y piscinas’ és un llibre aforístic que descriu la vida des de les aigües controlades de la infància a les aigües obertes de la vida adulta. Manuel Moranta porta anys acumulant observacions en trossos de paper, en llibretes, en còdols, en troncs, en murs. A partir d'aquestes observacions, ha creat un llenguatge propi, entre el dibuix, la poesia i la losoa.

L'autor del llibre, Manuel Moranta. CEDIDA

Manuel Moranta

Nascut a Tarragona el 1979, llicenciat en Dret, creatiu publicitari i poeta visual, Moranta compagina el seu treball de director creatiu en l'agència Inside amb el de poeta visual, docent i conferenciant. A més, realitza classes de conceptualització en escoles de disseny, il·lustració i fotografia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: