Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca es prepara pel 'Dia del Llibre i de la Rosa'

El Castell de Vila-seca serà l'epicentre dels actes literaris que culminaran el dia 23 de juliol, amb les parades de llibres i roses

El Castell de Vila-seca serà el punt neuràlgic de les activitats prèvies i del 'Dia del Llibre i de la Rosa' El Castell de Vila-seca serà el punt neuràlgic de les activitats prèvies i del 'Dia del Llibre i de la Rosa' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Juliol 2020 09:46

L’Ajuntament de Vila-seca ha tancat definitivament tot un paquet d’actes adreçats a potenciar la cultura a casa nostra. En uns moment de màxima preocupació pel sector cultural, la regidora de Cultura ha volgut potenciar la jornada del proper 23 de juliol al Castell de Vila-seca.

Batejat el proper 23 de juliol com el 'Dia del llibre i de la Rosa', el Castell de Vila-seca acollirà també dies abans diverses presentacions de llibres.

La primera presentació tindrà lloc aquest dilluns 13 juliol, a les 19h, amb la presentació del llibre 'El primer piteu', d’Alfons Cama. El diumenge 19 juliol, a la mateixa hora, es presentarà la col·lecció 'Petits plaers', a càrrec de Blanca Pujals. El dimarts 21 juliol, a les 19.30h, serà el torn de la presentació creuada dels llibres 'Mar d’estiu', de Rafel Nadal i 'Paisatge amb figures', d’Àlex Susanna. El dimecres 22 juliol, a les 19.30h, es presentarà el llibre 'La penombra de can Portes', de Jaume Salvador.

El Dia del llibre i de la Rosa

El proper dijous, 23 de juliol tindrà lloc la celebració del 'Dia del llibre i de la rosa', que recollirà l'esperit de la diada de Sant Jordi, que no es va poder celebrar a causa de l'estat d'alarma decretat per la covid-19.

A partir de les 17h, es podran visitar les parades de llibres i roses: Llibreria Sant Jordi, Llibreria El Castell, Bazar Vanesa i Floristeria Artesania Florae. La jornada comptarà amb l’animació especial a càrrec d’Àlex Vidal i Andreu Faro (direcció Eli Quevedo).

Durant la diada, s'han programat diverses activitats. A les 17h, tindrà lloc la presentació del llibre 'Surprise, som aquí!, El Club de les Vambes Vermelles' d’Anna Punset. Entre les 18h i les 19h, hi haurà una sessió de· contes a l’ombra del Castell, a càrrec de Rat Cebrián. A les 20h , es podrà gaudir d'una festa popular amb les actuacions de l'Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i la Colla Gegantera i els Grallers de Vila-seca. A les 21h, arribarà la música en viu amb el crup Connexions Trio (Xavier Pié , saxo soprano; MACC , guitarra i efectes; i Paco Montañés, bateria i percussions).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: