Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els espectacles del PrimaverArt del Morell es reubiquen als ‘Dijous d’estiu’ i a la Festa Major

La 6a mostra d’arts escèniques a peu de carrer, que s’havia de celebrar el mes d’abril, es va suspendre amb motiu de la pandèmia de Covid-19

Imatge de l'espectacle 'Áureo' Imatge de l'espectacle 'Áureo' AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 15:28

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Morell ha reubicat tots els espectacles que s’havien de veure en el marc del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer, dins de les programacions d’estiu del municipi: els ‘Dijous d’estiu’ i la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

El PrimaverArt és una de les cites més destacades al calendari cultural del Morell i que aquest 2020 hauria arribat a la seva 6a edició. La pandèmia del coronavirus, però, va fer que l’esdeveniment, previst pels dies 17, 18 i 19 d’abril, s’hagués de suspendre i ara s’inclou en les propostes d’estiu. “D’aquesta manera mantenim ferma la nostra aposta per la cultura i, a la vegada, contribuïm a fer que les diferents companyies artístiques, un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus, vagin recuperant el circuit d’actuacions i puguin tornar als escenaris”, indiquen les regidores, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Els ‘Dijous d’estiu’ i les Festes Majors acullen la programació del PrimaverArt

Dins dels ‘Dijous d’estiu’, el passat 2 de juliol ja es va poder veure el primer espectacle reprogramat del PrimaverArt, ‘Límits de la companyia Fadunito’, del qual van poder gaudir un centenar de persones. I la pròxima cita és dijous 16 de juliol, amb ‘Áureo’ de la companyia UpArte, que tindrà lloc a les 22 hores a la plaça del PP1.

Ja en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, divendres 24 de juliol actuarà la companyia Javier Ariza amb ‘Carman’, i The Zebrass Marching Band ho farà dissabte 25 de juliol, igual que Puck Cinema Caravana i ‘L’estrany viatge del Senyor Tonet’. La setmana següent, dijous 30 de juliol, arribarà ‘Asteroid’, de la companyia Campi qui pugui, i dilluns 3 d’agost hi haurà doble proposta: la companyia Holoqué portarà fins al municipi ‘L’oníric món de dins’, i la companyia Eléctrico 28 representarà ‘Full House’.

Imatge de l'espectacle 'Cafuné'. RAKEL CROS / AJUNTAMENT DEL MORELL

Cafuné

Altre cop en el cicle ‘Dijous d’estiu’, dijous 13 d’agost la companyia Vaques presentarà ‘Ye Orbayu’. I, finalment, dijous 3 de setembre també hi haurà dos muntatges: ‘Escargots’, de la companyia Slow Olou, i ‘Cafuné’, de la companyia Du’k’to.

Les entrades per a tots els espectacles són gratuïtes, però per qüestions d’aforament caldrà reservar-les prèviament per telèfon. El tràmit es pot fer de dilluns a divendres, de 17h a 21h, al 977 84 21 76. Per últim, i amb cita prèvia, es podran recollir les entrades (màxim 4 per persona) a les oficines del Centre Cultural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: