Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle de concerts a la fresca ‘Riudoms canta’ del CERAP dona el tret de sortida

Avui, dimarts 7 de juliol, a les 22h, tindrà lloc el primer concert, al terrat de l’entitat, amb Calèndules

Feliu Ventura, durant una actuació Feliu Ventura, durant una actuació FUNDACIOCT.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 11:34

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) organitza el cicle de concerts a la fresca ‘Riudoms canta’. Són cinc concerts, que tindran lloc els dimarts a partir d’avui, 7 de juliol, a les 22h, al terrat de l'entitat i que s'organitzaran amb aforament limitat a 60 persones per les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19.

Per això, és indispensable reservar la localitat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 977 768 060, de 17h a 20h. Tots els concerts són amb taquilla inversa (bo d'ajut mínim de 5 euros), excepte el de Feliu Ventura, per al qual cal pagar l'entrada de 12 euros per als socis del CERAP, i 15 euros pels no socis. A més, com a mesura de seguretat, serà obligatori l'ús de la mascareta.

Pel que fa al programa del cicle, aquest dóna el tret de sortida avui mateix, dimarts 7 de juliol, amb Calèndules, amb Maria Bertolín, Alba Sánchez, Joana Büchele i Guillem Lluís. El pròxim concert tindrà lloc dimarts vinent, 14 de juliol, amb The Suburb, amb Raül Bonilla & Co. El seGüent dimarts, 21 de juliol, serà el torn del Duet Arsmusica, format per Tànit Bono i David Molina.

El dimarts 28 de juliol serà el torn d’un dels plats forts del cicle, amb les cançons d’autors de Feliu Ventura. Per últim, el dimarts 4 d’agost, Beiats, amb Eva Gran, Ester Prat, Olga Guilanyà i Marc Torres, tancaran el cicle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: