Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta la revista La Sang 2020, amb motiu dels 475 anys de l'entitat tarragonina

La presentació va anar a càrrec de Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona

En acabar la presentació el prefecte, Mn. Josep Queraltó, va fer entrega d'una placa commemorativa al presentador En acabar la presentació el prefecte, Mn. Josep Queraltó, va fer entrega d'una placa commemorativa al presentador LA SANG
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Juliol 2020 20:59

El passat divendres 4 de juliol la Real i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona va fer la presentació de la revista La Sang 2020, que havia sigut suspesa a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Enguany la presentació va anar a càrrec de Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat diocesà de confraries i germandats de Barcelona. Aquest badaloní, tot i que els seus orígens són a Jaén, va fer un repàs de la seva experiència viscuda fins avui en el món de la Setmana Santa -en especial a la tarragonina- que ha viscut, ha llegit i estudiat gràcies a diverses persones amb qui comparteix amistat. El presentador també va elogiar la congregació i és que enguany la revista La Sang té més de 150 pàgines, amb escrits i fotografies de gran qualitat, amb motiu de la celebració dels 475 anys de l'entitat.

En acabar la presentació el prefecte, Mn. Josep Queraltó, va fer entrega d'una placa commemorativa al presentador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: