Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cunit obrirà dilluns les seves portes amb restriccions

La biblioteca obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i també podeu adreçar-vos-hi per telèfon o per correu electrònic

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit Imatge d'arxiu de la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juliol 2020 17:11

El proper dilluns 6 de juliol la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit obrirà les seves portes amb restriccions.

Sempre que es compleixin les mesures de protecció establertes, els usuaris podran accedir a la sala de lectura de la Biblioteca i podran consultar i/o endur-se en préstec documents sota petició. També disposaran d’ordinadors amb connexió a internet, servei de reprografia, servei de wifi i del servei de préstec interbibliotecari.

Pel que fa a les restriccions, informem que la sala infantil, així com la sala d’estudi romandran tancades. També és molt important tenir en compte que no es podrà accedir directament al fons documental i per tant no es permetrà tocar els documents si no és sota petició.

Els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic per a accedir a la Biblioteca, així com mantenir les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics. És indispensable que en arribar a la Biblioteca els usuaris es dirigeixin al taulell per poder ser informats pel personal.

Els horaris

La biblioteca obrirà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i també podeu adreçar-vos-hi per telèfon (9777 674 884) o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), en cas que vulgueu fer alguna reserva o qualsevol altra consulta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: