Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva del Camp gaudirà d'activitats a la fresca aquest estiu

Cada dimarts de juliol hi haurà cinema a la fresca, a la plaça de les Pletes, i els dimecres, sardanes, a la plaça d'Europa

La plaça de les Pletes acollirà el 'Cinema a la fresca 2020' i la projecció del material audiovisual de l'Escola de Música Municipal La plaça de les Pletes acollirà el 'Cinema a la fresca 2020' i la projecció del material audiovisual de l'Escola de Música Municipal ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juliol 2020 16:41

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Selva del Camp organtiza per aquest estiu una sèrie d'activitats per gaudir a la fresca. D'entrada, el cicle 'Cinema a la fresca 2020' portarà, cada dimarts de juliol, a les 22h, la projecció gratuïta d'una pel·lícula a la plaça de les Pletes. En concret, el proper dimarts 7 de juliol es podrà veure 'Rocketman'.

Per la seva banda, l'Escola de Sardanes de la Selva del Camp ha preparat el cicle 'Sardanes a la fresca 2020', que tindrà cada dimecres de juliol, a les 20h, i d'agost, a les 19h, a la plaça d'Europa. Les sardanes també seran gratuïtes.

Finalment,  el dijous 9 i divendres 10 de juliol, a les 22h, a la plaça de les Pletes, l'Escola de Música Municipal realitza la projecció del material audiovisual generat durant el període de confinament. L'acte també serà gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: