Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les músiques de la Festa Major del Vendrell centraran la conferència d'aquest divendres

TV del Vendrell retransmetrà, a les 21h, la conferència 'Músiques de Festa Major', a càrrec de Jordi Quintana

L'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell celebra aquest any el desè aniversari de la restauració de l'orgue L'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell celebra aquest any el desè aniversari de la restauració de l'orgue ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Juliol 2020 08:27

L'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell ha vist com enguany s'ha vist alterada la programació prevista per celebrar els 10 anys de la restauració de l'orgue. La crisi sanitària de la Covid-19 va impedir iniciar els actes programats, però gràcies a la col·laboració de la Televisió el Vendrell, es van poder emetre diversos concerts i conferències emblemàtiques de diferents anys per la televisió local.

Aquest divendres, 3 de juliol a les 21h, es retransmetrà en directe la conferència 'Músiques de Festa Major', a càrrec de Jordi Quintana, on ens parlarà de les músiques de festa major, les seves arrels, les composicions, etc... 

El proper divendres, 17 de juliol, a la mateixa hora, la TV del Vendrell oferirà un concert a càrrec dels grallers Els Mosquits (Adrià Grandia, Jordi Ingles "Bero" i Daniel Cañellas "Mosquit") i Josep Mateu a l'orgue, on ens oferiran un concert típic de festa major, on les melodies més singulars i més significatives seran interpretades a través dels seus instruments.

Amb aquests tres actes, els Amics de l'Orgue s'acomiaden fins a finals de setembre, on esperen que la pandèmia estigui molt controlada i, on la nova normalitat els deixi retrobar-se amb el públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: