Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Torredembarra amplia els serveis presencials a partir d'aquest divendres

Els nous serveis que es prestaran també s'hauran de reservar amb cita prèvia

Interior de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra Interior de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juliol 2020 19:40

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra ampliarà els serveis que ofereix presencialment a les seves instal·lacions, a partir d'aquest divendres, 3 de juliol, amb cita prèvia, després que el 25 de maig passat reobrís el servei de préstec i devolució.

Els serveis que ja estaran operatius a partir de demà, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h són: Préstec per recollida de comanda o cita prèvia; préstec interbibliotecari; consulta de llibres a la sala d’adults; sala d’estudi, a la sala d’adults; ús dels ordinadors; Wifi; i activitats culturals virtuals.

La regidora de Biblioteca, Maria Gual, ha explicat que la Biblioteca Mestra Maria Antònia es proposa oferir uns serveis "que garanteixin que l’equipament no sigui una font de contagi de la Covid-19". Gual també ha comentat que, de manera progressiva, s’oferiran més espais i serveis, només si és viable gestionar-los d’acord amb les mesures de seguretat sanitària de cada moment.

Torna la 'Biblioplatja'

D’altra banda, la 'Biblioplatja' obrirà els dimarts i dijous, de 18 a 20 h, a partir del 9 de juliol, amb cita prèvia i per al servei de préstec.

Per a contactar amb la biblioteca i obtenir cita prèvia, es posa a la disposició dels i les usuàries el telèfon 667 171 291 i el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal recordar que l'ús de la mascareta és obligatori, que es farà control de temperatura i que hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris i usuàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: