Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Resolt el IV Premi Josefina Cardó, convocat per l’Institut d’Estudis Vallencs

El premi es dedica a treballs de recerca de batxillerat dels instituts de l’Alt Camp pertanyents a l’àmbit social i humanístic

Imatge del lliurament del el III Premi Josefina Cardó, a l’Institut d’Estudis Vallencs, l'any 2019 Imatge del lliurament del el III Premi Josefina Cardó, a l’Institut d’Estudis Vallencs, l'any 2019 IEV
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Juliol 2020 10:56

El proper divendres 3 de juliol es lliuraran a l’Institut d’Estudis Vallencs els premis del IV Premi Josefina Cardó a treballs de Recerca de Batxillerat relacionats amb l’Alt Camp, i centrats en l’àmbit de les ciències socials i les humanitats. El premi, dotat amb 500 euros i la col·lecció ‘Valls i la seva història’, ha estat per l’alumna de l’Institut Narcís Oller de Valls Laia Sardà Grau pel treball ‘Evolució d’un nen cec a una clase ordinària’. Tal com estableixen les bases, la seva tutora de TdR Montse Vallès, serà també reconeguda pel paper que juga el professorat en la consolidació de les vocacions dels alumnes. De fet, el premi porta precisament el nom d’una professora, mestra de mestres, la Dra. Josefina Cardó (1921-2017).

Les estudiants Cèlia Moncosí Aubia i Cristina Roset Prats, alumnes de l’Institut Jaume Huguet, rebran cadascuna d’elles un accèssit dotat amb 150 euros més la col·lecció ‘Valls i la seva història’ pels treballs ‘Les matemàtiques. Una assignatura pendent’ i ‘Estereotips de gènere en el món laboral’, respectivament.
 
El lliurament tindrà lloc al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs, en un acte que enguany limita l'accés als alumnes que han resultat guanyadors del premi, els seus familiars i professorat tutors dels treballs premiats.

Signatura del llibre ‘Postres del dia. Poemes i escrits curts per digerir millor’

D’altra banda, també al Pati de Sant Roc de l’IEV, demà, dijous 2 de juliol, a les 20h, l’escriptor Ricard Farré farà una signatura de llibres de la seva obra ‘Postres del dia. Poemes i escrits curts per digerir millor’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: