Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona i el Monument dels Castellers, al nou videoclip de Macaco

La cançó inèdita 'Barcelona Torna' forma part de la nova campanya de Moritz i és un homenatge a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida

El Monument dels Castellers apareix al nou videoclip de Macaco El Monument dels Castellers apareix al nou videoclip de Macaco FRAME VIDEO OMNICOM
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juny 2020 14:04

El cantant català Macaco ha presentat la seva nova cançó, 'Barcelona Torna', una cançó inèdita del cantant que conté amb una referència a “Gitana Hechicera” de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquells moments que la pandèmia s'ha emportat.

La cançó forma part de la nova campanya de Moritz, que compta també amb la participació de l'artista i dissenyador Javier Mariscal, creador de la colorista gràfica de la campanya.

Dani Macaco, intèrpret i compositor de la cançó, cerca, a través de diferents estils i barrejant diversos idiomes, transmetre el caràcter vital, obert, acollidor, urbà i divers que sempre ha caracteritzat a Barcelona.

Videoclip rodat a Tarragona

La campanya és un homenatge a la ciutat de Barcelona, però es fa extensible a la resta de capitals provincials catalanes (Tarragona, Girona i Lleida). En el cas de Tarragona, la lletra fa referència a la ciutat de Tarragona i als castellers.

Amb l'objectiu de mostrar la germanor entre ciutats que Dani Macaco reflecteix a la lletra de la cançó, el videoclip recull imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona mostrant així punts emblemàtics de cada ciutat com l’Ajuntament de Tarragona i el Monument dels Castellers. La referència a la ciutat de Tarragona també és present al tram final de l'espot de televisió de la campanya.

Finalitats solidàries

A més de voler traslladar un missatge d'ànim i d'optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del Coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos generats de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats per la Covid-19.

El videoclip

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: