Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Judit Neddermann, Mazoni, Ferran Palau i El Petit de Cal Eril, a l'Altacústic 2020

L'Slow Festival d'Altafulla es readapta a la Covid-19 i reunirà vuit artistes, del 16 al 19 de juliol, a la plaça de l'Església

El músic tarragoní Roger Benet ha fet un tast durant la presentació del festival Altacústic, a la plaça de l'Església de la Vila Closa d'Altafulla El músic tarragoní Roger Benet ha fet un tast durant la presentació del festival Altacústic, a la plaça de l'Església de la Vila Closa d'Altafulla JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dijous, 25 Juny 2020 13:36

L’Altacústic 2020 afrontarà, del 16 al 19 de juliol, una de les edicions més especials amb una programació fidel a la idea de Slow Festival. En un any marcat per les restriccions que imposen les actuals mesures sanitàries, la cita de la Vila Closa d’Altafulla retorna amb una proposta que opta per les actuacions amb seient reservat, en una ocasió que suposa la possibilitat de gaudir d’un dels pocs festivals que aquest estiu es duran a terme al Camp de Tarragona.

La regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha remarcat, en la presentació que s’ha fet aquest matí a la plaça de l’Església -l’únic escenari que hi haurà per les mesures de la Covid-19, l’aposta clara de l’Ajuntament d’Altafulla en “preservar l’Altacústic i apostar per la Cultura”. El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, s'ha mostrat orgullòs de la celebració de l'Altacústic ja que considera que "a més de la reactivació de l'economia, del comerç o del turisme, cal una reactivació de la cultura", alhora que subratlla la importància del paper que tenen les administracions públiques alhora de donar suport als festivals: "Si no ho fem nosaltres..., molts artistes i creadors necessitaran aques suport".

D'esquerra a dreta: Kike Colmenar, Roger Benet, Jordi Molinera i Gemma Maymó, durant la presentació de l'Altacústic 2020 (Aj.Altafulla): 

presentació Altacústic 2020

Vuit concerts i un únic escenari

Seran un total de vuit concerts concentrats en quatres dies, del 16 al 19 de juliol, -un dia més que en l'edició anterior- amb doble actuació per jornada musical a la plaça de l’Església. Hi actuaran Roger Benet (Dijous 18, 19:30h), Judit Neddermann (Dijous 18, 21:00h), Anna Andreu (Divendres 17, 20:00h), Mazoni (Divendres 17, 22:00h), Ferran Palau (Dissabte 18, 20:00h), El Petit de Cal Eril (Dissabte 18, 22:00h), Magalí Sare (Diumenge 19, 19:30h) i Joina (Diumenge 19, 21:00h).

El director artístic del festival, Kike Colmenar, ha recordat que, tot i l’excepcionalitat del moment, la setena edició de l’Altacústic és fidel a la programació musical sota el concepte d’Slow Festival, apostant per nous talents i repetint aquells grups que compleixen amb les condicions artístiques necessàries del festival, i que han deixat una bona empremta a Altafulla.

En aquest sentit, la regidoria de Cultura invertirà un total de 26.000 euros. Alguns dels concerts tindran una entrada de 3 euros, l’anticipada; i de 5, el mateix dia del concert, una hora abans al mateix recinte. En els altres tres (Roger Benet, Anna Andreu i Joina) s’haurà de recollir la invitació prèviament. Aquesta és una de les mesures que farà viable controlar l’aforament, limitat a unes 150 persones per concert. Tota la informació sobre el festival i sobre les mesures de seguretat està disponible al web www.altacustic.cat.

'Beneteries' de Roger Benet

La presentació del festival ha acabat amb la música del tarragoní Roger Conesa, -conegut artísticament com Roger Benet-, fent un petit tast del que el públic podrà sentir en la seva actuació, com a representant d’artistes del Camp de Tarragona.

Prèviament, Conesa ha volgut posar en valor "que s'aposti per la cultura, és important perquè sovint s'oblida ràpid". Aquest serà el primer concert de Roger Benet després del confinament, on presentarà l'espectacle 'Benetaries', un recorregut per alguns dels temes que han marcat la seva trajectòria, del 2003 fins ara. Un concert que arriba abans que l'artista s'endinsi en un nou projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: