Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per conèixer els guanyadors del segon concurs de #Versotuits de Valls

Serà aquest dilluns 22 de juny, a les 18.30h, al canal Youtube del Grup de Teatre Principal (GTP) de Valls

Els guanyadors es donaran a conèixer aquest dilluns 22 de juny, a les 18.30h, a través del canal Youtube del GTP de Valls Els guanyadors es donaran a conèixer aquest dilluns 22 de juny, a les 18.30h, a través del canal Youtube del GTP de Valls GTP VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juny 2020 13:04

El Ball de Vells de Valls celebra aquesta Festa Major de Sant Joan 15 anys des de la recuperació. Però les circumstàncies motivades per la Covid-19 han impedit que aquest mes de juny el Ball de Vells pogués omplir de versos, crítica i llenguatge malparlat les places i carrers de Valls. Però tot i així, el Grup del Teatre Principal (GTP) ha preparat algunes activitats virtuals per tal de mantenir viu l'esperit irreverent i divertit d'aquest ball parlat.

El #Versotuits

Amb aquesta intenció el Ball de Vells va convocar per aquesta Festa Major la segona edició del concurs #Versotuits, amb què s'ha buscat la participació de vallencs i vallenques a través de la xarxa social Twitter, de l'1 a 19 de juny. Ara ja només queda un dia per conèixer els guanyadors del segon concurs de #Versotuits. Es donaran a conèixer aquest dilluns 22 de juny, a les 18.30h, a través del canal Youtube del GTP de Valls. L'acte comptarà amb tot l’humor del ball parlat.

El certamen busca les millors i més divertides piulades, sempre mitjançant els versos de set síl·labes característics del ball. D'entre totes les que es facin, un jurat escollirà les propostes guanyadores. Seran en tres categories: en primer lloc les que facin referència a la situació que estem vivint per culpa del coronavirus, en segon lloc les escatològiques i en darrer lloc les que tractin sobre aquest Sant Joan 2.0.

Es dona la circumstància que el Ball de Vells tenia previst per enguany celebrar diverses activitats especials per festejar els seus quinze anys des de la recuperació, però el grup ha acordat posposar la celebració de l'aniversari per a més endavant, quan les circumstàncies millorin. Amb tot, el Ball de Vells ha preparat diverses activitats virtuals per aquesta Festa Major.

Una d'aquestes activitats ha estat la del 'Ball de Vells en calces', celebrada ahir dissabte 20 de juny, en què el públic va poder descobrir a través de les xarxes socials les interioritats dels balls parlats. L'acte virtual va comptar amb la participació del Ball de Gitanes de Valls, el Ball de Dames i Vells de Tarragona, el Ball del Degollament de Sant Joan Baptista de Rodonyà i el Ball de Vells de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: