Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell celebra el seu 15è aniversari

Serà aquest dijous, 18 de juny, i ho farà preparant l’entrada en Fase 3 dels seus serveis i estrenant nova web

Imatge de la façana de la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell Imatge de la façana de la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juny 2020 17:27

L’any 2020 la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell celebra un doble aniversari. D’una banda, enguany farà 100 anys que el Vendrell disposa de Biblioteca de manera ininterrompuda. I, d’altra banda, també se celebra el 15è aniversari de la inauguració de la seva nova seu, l’actual del carrer Major, moment que també es va aprofitar per posar el nom de Terra Baixa, en referència a la popular obra teatral d’Àngel Guimerà, un dels personatges il·lustres de la vila.

Per a la Biblioteca Pública Terra Baixa, aquests 15 anys han estat de consolidació del procés de municipalització, d’experimentació d’altres maneres de treballar, de posada en marxa de nous projectes i d’adaptació als molts canvis que s’estan produint en el món de la informació en general.

Horari d’estiu i serveis en Fase 3

L’aniversari arriba en un any estrany com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 que ha afectat tots els àmbits de la societat. Amb tot, durant tot aquest període, la Biblioteca ha volgut estar present i oferint els seus serveis en la mida de les seves possibilitats, mantenint-se activa i a prop dels seus usuaris.

Superat el més greu d’aquest període, la Biblioteca va reprenent també la seva normalitat, però amb les precaucions pròpies que estableixen els protocols de seguretat i les indicacions que s’especifiquen des del Servei de Biblioteques. Així, a partir del dilluns 22 de juny, es començarà a fer horari d’estiu: dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 15 h, i dimarts, dimecres i dijous, de 16h a 20h.

Pel que fa al serveis disponibles, continuarà actiu el de préstec presencial prèvia reserva telefònica, la devolució de documents a través de la bústia de retorn i l’accés a les sales però amb aforament limitat. Aquest ús de les sales, de moment, serà únicament com a sala d’estudi o de lectura individual, però sense accés a la col·lecció. També s’activa l’accés als ordinadors amb aforament limitat, i demanant-ho prèviament al punt de control de la Biblioteca. Restaran encara tancats l’accés a la Sala Infantil, a l’Espai Menuts i a la Sala de Diaris i Revistes.

Estrena de la nova web de la Biblioteca

Per últim, la Biblioteca estrenarà dijous la seva nova pàgina web, un espai més actual, modern i adaptat als nous temps que servirà per ampliar continguts informatius i oferir-los als seus usuaris i visitants d’una forma més atractiva. En aquest sentit, la nova plataforma permetrà diferenciar entre dos àmbits: el d’adults i l’infantil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: