Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cunit reprèn el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia

L’horari establert per a l’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 09 a 14h

Aquest dilluns 15 de juny, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ha reprès el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia Aquest dilluns 15 de juny, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ha reprès el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juny 2020 20:36

Aquest dilluns 15 de juny, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ha reprès el servei de préstec i devolucions amb cita prèvia. L’horari establert per a l’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Els usuaris no podran accedir l’interior de la biblioteca i es realitzarà l’atenció en un espai habilitat. Per a sol·licitar cita prèvia és necessari enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé, a través del telèfon 977674884 dins els horaris establerts, tot indicant el número de carnet de biblioteca o el nom i cognom i DNI de l’usuari, i els documents que es volen sol·licitar.

La cita serà personal i individual. Només en el cas de menors de 14 anys i persones amb dependència s’hi podrà acudir acompanyat. A l’hora d’adjudicar una cita s’intentarà respectar les franges horàries per a la població més gran de 65 anys. Principio del formulario

Els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic per a accedir a la Biblioteca. Caldrà que mantinguin les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: