Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Montblanquí, primer cinema que reobre al Camp de Tarragona

Les sales del Circuit Urgellenc, de Montblanc i Bellpuig, reobren aquest dissabte, després de gairebé tres mesos tancats pel coronavirus

Cinema Casal Montblanquí Cinema Casal Montblanquí ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dissabte, 06 Juny 2020 19:20

Dos cinemes del Circuit Urgellenc, els de Montblanc i Bellpuig (Urgell), han reobert les seves portes aquest dissabte, després de gairebé tres mesos tancats per la pandèmia del coronavirus. Són els primers de Catalunya a fer-ho.

El grup Circuit Urgellenc té 11 cinemes a Catalunya i només dos obriran les portes aquest dissabte. Al Camp de Tarragona obrirà l'únic cinema del grup, el Cinema Casal Montblanquí, que podrà acollir 187 espectadors ja que les sales de Montblanc, que està en fase 2, poden omplir-se fins a un terç de la seva capacitat, que en el seu cas és de de 561, i amb butaques preassignades. A Montblanc es projecta la pel·lícula 'Hasta que la boda nos separe' (19.15h).

A la demarcació de Lleida, amb cinemes en 8 municipis (Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha i Solsona), només obrirà el Cinema Armengol de Bellpuig (Urgell) amb la pel·lícula 'El Escándalo' (19.30h). Tot i que l'aforament és de 373 persones, dissabte estarà limitat a 30 espectadors ja que Bellpuig està encara en fase 1.

Circuit Urgellenc té també cinemes a Igualada i Ripoll, que de moment no obriran. Sí que ho farà, també aquest dissabte un dels seus cinemes itinerants, el Teatre l'Artesana, a Falset, amb 'Mujercitas', diumenge dia 8 a les 18h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: