Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell reactiva el concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana

L’objectiu és donar a conèixer la riquesa patrimonial i cultural del municipi

La Torre del Botafoc, al Vendrell La Torre del Botafoc, al Vendrell ELVENDRELLTURISTIC.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Mai 2020 10:57

Turisme del Vendrell (@turismevendrell) ha reactivat el Concurs d’Instagram ‘El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020’, amb unes noves dates: de l’1 de juny al 15 de setembre. L’objectiu del concurs és que els ciutadans i turistes puguin participar en una acció col·lectiva per donar a conèixer la riquesa patrimonial i cultural del municipi. Els participants hauran de captar amb els seus mòbils aquells llocs, moments o situacions que siguin representatius del Vendrell, i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs, en relació al paisatge, el patrimoni i la cultura.

Entre totes les imatges enviades pels usuaris, se n’escolliran 10 per la posterior creació de postals turístiques que estaran a disposició pública i gratuïta a l’Oficina de Turisme. Les bases de participació es podran consultar al web de Turisme del Vendrell

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: