Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la VII edició del Concurs de Relats breu i Poesia de Vimbodí i Poblet

La data límit d’entrega dels originals és el 20 de juliol  i l’acte d’entrega de guardons està previst pel pròxim 5 de setembre de 2020

Imatge d'arxiu de la plaça Major de Vimbodí i Poblet Imatge d'arxiu de la plaça Major de Vimbodí i Poblet ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 12:05

Un any més, arriba l’edició del VII Concurs de Relats breus i Poesia de Vimbodí i Poblet, que aquest 2020 es manté, amb la mateixa il·lusió que en edicions precedents. El certamen el convoca el Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament del municipi.

Poden participar en les diferents categories del concurs tothom que hi estigui interessat i s’estableixen modalitats des dels infants fins a adults, en les categories de relat i poesia. Per cada modalitat, s’estableixen diferents categories segons edat i els originals es poden presentar tant en format físic com digital.

La data límit d’entrega dels originals és el 20 de juliol  i l’acte d’entrega de guardons està previst pel pròxim 5 de setembre de 2020, sempre que l’actualitat sanitària ho permeti.

Les bases del concurs de l’edició d’enguany es poden consultar a través del web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: