Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Vila-seca reobre les seves portes

Serà a partir del dilluns, 25 de maig, i amb una part dels serveis

La Biblioteca de Vila-seca La Biblioteca de Vila-seca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Mai 2020 12:10

El proper dilluns dia 25 de maig reobriran parcialment la majoria de biblioteques públiques de les comarques de Tarragona. La Biblioteca Pública de Vila-seca està acabant d’enllestir els preparatius per tenir-ho tot a punt el dia 25 i oferir els serveis bàsics de préstec, devolució i consultes bibliogràfiques. A més, s’habilitarà l’entrada de l’edifici com a espai per poder oferir aquests serveis amb la màxima garantia de seguretat per a tots i l’horari serà de dilluns a divendres, de 9h a 14h.

Cal remarcar que no està permesa l’entrada a les sales ni l’accés als documents per part dels usuaris. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics i altres equips d’impressió i no es podrà fer préstec interbibliotecari.

En aquesta fase, a la Biblioteca municipal es podran realitzar els serveis de préstec de llibres, revistes i altres materials amb reserva i cita prèvia. L’usuari es posarà en contacte amb la Biblioteca per telèfon, correu electrònic o xat a través del web per demanar els llibres que li interessen i passar a recollir-los en una hora convinguda. També es podrà realitzar la devolució de documents, que s’haurà de fer preferentment a les bústies de devolució, i els materials retornats es posaran en quarantena de 14 dies. Per últim, també es podran fer consultes bibliogràfiques, sobre fons documentals preferentment per telèfon, correu electrònic, etc.

Pel que fa a les activitats d’animació a la lectura, la Biblioteca està treballant per poder oferir en format digital diferents propostes per a adults i infants. Durant el confinament s’han mantingut activitats com el Club de lectura d’adults, les sessions de contes i un Sant Jordi virtual molt animat a les xarxes amb contes, presentació de llibres, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: