Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona obrirà una convocatòria extraordinària per subvencionar projectes culturals

Els professionals del sector de la cultura, empreses i autònoms podran presentar projectes subvencionables al 100%, fins a un màxim de 6.000€

Les bases, que s'han d'aprovar al Ple, preveuen la subvenció íntegra de projectes amb un màxim de 6.000 euros Les bases, que s'han d'aprovar al Ple, preveuen la subvenció íntegra de projectes amb un màxim de 6.000 euros AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Mai 2020 08:21

L’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha proposat en la darrera Comissió de Presidència, portar a aprovació al proper consell Ple del 22 de maig, una convocatòria amb caràcter extraordinari de subvencions per tal de recolzar empreses i professionals del sector cultural de Tarragona a través de presentació de projectes.  

Si s’aproven aquestes bases al proper Ple, seguidament es traurà la convocatòria i d’acord amb el terminis habituals de procediment administratiu, a meitats de juny, s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds.

Els ajuts aniran destinats a professionals del sector de la Cultura, empreses i autònoms, que podran presentar projectes subvencionables  al 100%, fins a un màxim de 6.000€. Els projectes seran valorats per una comissió tècnica i l’atorgament de la subvenció exigirà l’execució de la proposta abans del 31 de desembre de 2020. La justificació es podrà fer fins el 30 de març de 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: