Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Centres Cívics de Cunit continuen actius a les xarxes socials

Es tracta de càpsules sobre tallers de fotografia, pilates, jardineria, infantil o manualitats / Com a novetat, els consells pel dia a dia de les mascotes

El Centre Cívic Cal Cego El Centre Cívic Cal Cego ARXIU / AJUNTAMENT DE CUNIT
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Mai 2020 19:17

Els Centres Cívics de Cunit continuen oferint activitats durant el temps de confinament a través de les xarxes socials. Es tracta de diferents càpsules d’alguns tallers que tenen lloc normalment als centres cívics i que ara s’ofereixen a través de les xarxes socials dels equipaments culturals.

Entre altres, s'hi poden trobar seccions de fotografia, pilates, jardineria, infantil o manualitats, però també novetats com els ‘Superconsells Perrunos’ (no serà en directe) que prepararà la Raquel, professora i conductora del curs d’educació canina dels Centres Cívics de Cunit. La professora aportarà consells molt interessants pel dia a dia de les mascotes i es publicaran cada dijous al matí.

Per altra banda afegeixen secció fixe 'Receptes de les nostres Chefs' on la Marta i la Rosa els hi faran una recepta per a cada dimarts al matí al Facebook i a Instagram dels Centres Cívics (@centrescivicscunit).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: