Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Sarral sorprèn amb el regal de 800 roses i poemes a les llars del municipi

El poema és del sarralenc Adolf Andreu, que porta per nom ‘Abril’ i està dedicat a la llegenda de Sant Jordi i la Princesa

S'han repartit 800 roses a les llars de Sarral S'han repartit 800 roses a les llars de Sarral AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 abril 2020 11:11

A cada casa, una rosa i un poema. Perquè enguany sigui així, tot i les circumstàncies, voluntaris del personal de l’Ajuntament de Sarral, joves de l’Associació Saüc i membres del govern municipal han repartit aquest dijous, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, 800 roses, acompanyades d’un poema, a les llars de Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd. Es tracta d’una iniciativa del consistori de Sarral, que s’ha estrenat enguany en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi i que volgudament ha estat una agradable sorpresa per les ciutadanes.

La regidora de Cultura, Victòria Cañís, ha explicat que “abans de la pandèmia, la Llar de Jubilats ja regalava una rosa i ens van demanar si enguany des del consistori es podria pagar. Vam respondre afirmativament, però alhora se’ns va acudir que seria un detall bonic estendre-ho a totes les cases del poble i de les pedanies. I més en una diada com la d’enguany, que no oblidarem mai confinats a causa de la Covid-19”.

Juntament amb la rosa, s’ha lliurat un poema del sarralenc Adolf Andreu, que porta per nom ‘Abril’ i està dedicat a la llegenda de Sant Jordi i la Princesa, i també a aquesta diada de celebració de l’amor, la literatura i la primavera.

L’entitat Saüc i l’escola bressol també llencen algunes propostes

D’altra banda, Saüc també ha impulsat l’escriptura de microrelats i poemes entre els veïns, escrits i gravats. Aquestes petites històries han estat llegides a través de la megafonia municipal, i també penjades al seu Instagram. L’entitat juvenil també ha organitzat una selecció de llibres recomanats per aquest Sant Jordi, en coordinació amb el Club de Lectura de Sarral, la Llar d’Infants El Patufet i l’Escola Salvador Ninot.

A més, l’escola bressol també ha fet una crida a confeccionar a casa manualitats, per tal que la canalla passi millor el confinament i alhora celebri Sant Jordi omplint amb roses els balcons i les finestres de Sarral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: