Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Set famílies de Pira se sumen a la iniciativa del 'Conte confinat'

Ja fa dies que les persones participants estan creant el conte, que viatja casa per casa via telemàtica / La iniciativa va sorgir des de l’Ajuntament de Sarral

El 'Conte confinat' de Pira (Conca de Barberà) és un relat carregat de valors solidaris i alhora amb personatges místics i màgics, com 'La Piroia' El 'Conte confinat' de Pira (Conca de Barberà) és un relat carregat de valors solidaris i alhora amb personatges místics i màgics, com 'La Piroia' CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 abril 2020 20:34

L’Ajuntament de Pira amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca ha organitzat l’activitat 'Conte confinal'. La iniciativa va sorgir fa unes setmanes des de l’Ajuntament de Sarral.

Ja fa uns dies que les persones participants estan creant el 'Conte Confinat', que viatja casa per casa via telemàtica. Amb el conte s’hi han sumat fotografies i dibuixos que s’inspiren amb la història que es descriu.

Aquests dies en què les famílies, les persones joves i grans es troben a casa per motius de protecció de la seva salut davant l’impacte del Covid-19, l’Ajuntament de Pira van creure convenient organitzar una activitat que ajudés a fomentar la creativitat mitjançant l’escriptura.

El 'Conte confinat' de Pira és un relat que s'està completant entre totes les persones que hi estan participant, adaptat a la situació actual què s'està vivint, carregat de valors solidaris i alhora amb personatges místics i màgics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: