Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Passió de Crist’ de Constantí es podrà veure per YouTube

La representació de l’any passat, a càrrec de l'Associació d'Amics del Teatre 'Les Forques', es podrà veure aquest Divendres Sant, 10 d’abril, a les 9h

La representació de 'La Passió de Crist' a Constantí, l'any 2019 La representació de 'La Passió de Crist' a Constantí, l'any 2019 AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 abril 2020 13:26

A conseqüència de la situació d'alarma sanitària que s’està vivint actualment, l'Associació d'Amics del Teatre de Constantí ‘Les Forques’ ha hagut de cancel·lar la representació de ‘La Passió de Crist’ pels carrers del poble, que s'havia de fer aquest proper diumenge 12 d'abril, dintre de la programació dels actes de Setmana Santa. No obstant això, l'associació que deixarà sense Passió els seus seguidors i, per aquest motiu, demà, Divendres Sant, 10 d'abril, es podrà visualitzar des del seu canal de Youtube el vídeo sencer de la representació de ‘La Passió de Crist’ de l'any passat, perquè tothom qui vulgui la pugui gaudir de casa seva. El vídeo s'activarà el divendres, a les 9 h. 

Durant la Setmana Santa de l'any passat, l'Associació d'Amics del Teatre de Constantí estrenava ‘La Passió de Crist’, que va permetre reviure els últims dies de la vida de Jesús, des de l’entrada a Jerusalem fins a la seva crucifixió amb un total de sis escenes que van transcórrer per diferents escenaris del nucli antic del poble, amb la participació de més d'una setantena de persones i amb la col·laboració del Grup d'Armats de Constantí en algunes de les escenes d'aquesta Passió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: