Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Trapezi de Reus ajorna la seva 24 edició al mes de juliol arran de la crisi del coronavirus

Els organitzadors alerten que la nova data quedarà condicionada per les circumstàncies i la normativa

Imatge de dos artistes fent un espectacle amb roda cyr durant la Fira Trapezi Reus, el 13 de maig de 201. Imatge de dos artistes fent un espectacle amb roda cyr durant la Fira Trapezi Reus, el 13 de maig de 201. SÍLVIA JARDÍ. / ACN
Cultura ACN
Dimarts, 07 abril 2020 15:14

El Trapezi de Reus ajorna la seva 24 edició que se celebrarà del 9 al 12 de juliol. Aquesta edició estava prevista del 14 al 17 de maig. Com han explicat els organitzadors, entre les mesures del govern espanyol arran de la crisi del coronavirus hi ha la suspensió de tot tipus d’espectacles que afecta la celebració del Trapezi. Han proposat celebrar-ho al juliol "si les circumstàncies i la normativa ho permeten". "En cas contrari, i sempre que no calgués anul·lar l’edició d'aquest any, es continua treballant en totes les alternatives possibles pel que fa a les dates i el model de la mateixa". Fonts de l'organització han explicat a l'ACN que fins i tot no descarten ajornar-lo fins a la a tardor-hivern si s'allarga la crisi.

La direcció de la Fira ha assenyalat que, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura, s'han vist obligats a prendre la decisió d'ajornar l'edició actual que estava prevista del 14 al 17 de maig. "Si les circumstàncies i la normativa ho permeten, el festival es duria a terme entre els dies 9 i 12 de juliol, en lloc dels dies 14 a 17 de maig tal i com estava previst inicialment", s'indica al comunicat. Fonts consultades del Trapezi de Reus han apuntat que ara mateix estan reprogramant companyies i espectacles i que el 80% de les companyies poden participar-hi al juliol.

En qualsevol cas, des del Trapezi de Reus no preveuen funcions per 'streaming', però sí organitzar alguna iniciativa per les dates en què s'havia de celebrar inicialment el festival.

També s'assenyala al comunicat que tant el consistori de Reus com la direcció de la Fira, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura volen mostrar el "seu suport al sector de la cultura en aquests moments tan durs, amb el convenciment que aquesta haurà de ser una eina fonamental per a la sortida d’aquesta crisi i la represa de la quotidianitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: