Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Confinament en blanc i negre a Tarragona

El projecte de Bandera Negra consisteix en recollir fotografies, en blanc i negre, de moments que reflecteixin la situació actual des de les nostres cases

Fotografia en blanc i negre d'una veïna escombrant durant aquests dies de confinament Fotografia en blanc i negre d'una veïna escombrant durant aquests dies de confinament BANDERA NEGRA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 21:23

L'associació Bandera Negra arrenquem #instaCoVid.bn, un nou projecte orientat a amenitzar aquests llargs dies de confinament a Tarragona.

El projecte consisteix en recollir fotografies, en blanc i negre, de moments que reflecteixin la situació actual des de les nostres cases. Es farà una selecció de les 50 millors fotografies, que es publicaran a l’Instagram del concurs @instacovid.bn i que, posteriorment, s'exposaran físicament.

El recull de propostes serà fins el 5 de maig de 2020, període en el qual els participants podran enviar els seus treballs al nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'objectiu d’#instacovid.bn és capturar moments característics d'aquesta situació excepcional que s'està vivint. També vol reflectir com passem cadascú de nosaltres aquestes noves circumstàncies que estan afectant a nivell global i poder recordar en un futur com vam superar el confinament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: