Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo explica contes #acaudorella a les xarxes socials

Cada dia, a les 12h, es presentarà un de nou per a tota la família

Cada dia, a les 12 h, s'explicarà un conte a través de les xarxes socials del Teatret del Serrallo Cada dia, a les 12 h, s'explicarà un conte a través de les xarxes socials del Teatret del Serrallo PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 abril 2020 13:31

Des del compte de les xarxes socials del Teatret del Serrallo, al Port de Tarragona, cada dia, a les 12 h, es presentarà un conte nou per les mateixes xarxes socials amb el hashtag #acaudorella. Aquesta iniciativa cultural es portarà a terme fins al dia 13 d'abril, dilluns de Pasqua. La programació inclou pels pròxims dies a Rat Cebrian, amb el conte ‘El regal de la princesa’; Imma Pujol, amb ‘Pim Pam Pum Poma’; Karme Gonzàlez, amb ‘El llac de la lluna’; Núria Obiols, amb ‘Little dragon’; Carme Aragonès, amb ‘John Brown i la lluna’; i Conxa Torres amb ‘El regal’.

La iniciativa surt des del Teatret del Serrallo perquè es vol continuar acompanyant al públic familiar amb les seves activitats, en aquests moments tan complicats i a la vegada fer-los partícips del meravellós univers del conte. Donat que, ara més que mai, el conte és una eina de comunicació i expressió per a tota la família.

S’anima a les famílies a explicar els seus contes a través de vídeo

Des del Teatret del Serrallo es vol aprofitar l'univers virtual, amb tot el que ofereixen les xarxes socials, per acostar-se a les cases de tots. A més, animen a les famílies a enviar els seus vídeos llegint contes per omplir els dies de contes. Les persones que vulguin participar han d’enviar un conte en vídeo, sigui inventat o no. Aquest vídeo ha de tenir una duració màxima de cinc minuts, gravat en horitzontal, on es pot sortir sol o acompanyat en un racó especial de casa i amb molta dosi d’imaginació.

Les persones interessades a sentir els contes ho podran fer seguint les xarxes socials del Teatret del Serrallo a Facebook, Instagram (@el_teatretdelserrallo) i Twitter (@el_teatret). A més, tots els contes es podran veure al canal de YouTube del Teatret en qualsevol moment.

Des del Teatret del Serrallo s’anima a tots els nens i nenes a enviar contes que un cop rebuts s’aniran penjant a les xarxes socials perquè les famílies i tothom que vulgui el pugui seguir al mòbil, a la tauleta o a l’ordinador. D’aquesta manera es vol omplir les cases de contes, fent sentir als més petits de la casa més a prop mentre segueixen aprenent els uns dels altres en aquesta situació tan diferent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: