Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Minipop es cancel·la pel coronavirus

La 10a edició se celebrarà el 4 i 5 de juny l'any vinent

Imatge dels cartells promocionals de la desena edició que hi ha al Mercat Central de Tarragona Imatge dels cartells promocionals de la desena edició que hi ha al Mercat Central de Tarragona ROSA ROVIRA
Cultura ACN
Dimecres, 01 abril 2020 17:23

La crisi del coronavirus ha obligat a cancel·lar el Festival Minipop de Tarragona, que s'havia de celebrar els propers 5 i 6 de juny. Així, la 10a edició haurà d'esperar fins el 4 i 5 de juny del 2021, segons ha anunciat l'organització en un comunicat. Tal com han apuntat, aposten "per mantenir algunes de les idees preparades per l'edició suspesa, que s'havia pensat com un homenatge al públic més fidel" i confien en poder "reprogramar la major part dels artistes que hi havien d'actuar". De fet, el cartell encara no s'havia anunciat i es mantindrà en secret uns mesos més. Les entrades ja estaven gairebé exhaurides i serviran per l'edició de l'any vinent.

El director artístic del festival, Lluís Gavaldà, ha comentat que des de feia unes setmanes estudiaven l'ajornament. "Et fa recança perquè és una feina de molts mesos, teníem actuacions molt potents i les entrades venudes. Tot pintava que seria una edició digna del desè aniversari", ha comentat. Amb tot, s'ha mostrat resignat perquè "la salut és el més important". De tota manera, ha assegurat que el 2021 el Minipop es farà "amb la mateixa il·lusió, les mateixes ganes i gairebé segur els mateixos grups". Sobre el cartell, ha indicat que han preferit no rebel·lar-lo perquè hi pot haver canvis a un any vista o afegir-hi "algun concert sorpresa".

A banda, des de l'organització han publicat a les xarxes socials un vídeo promocional que descriu "l'esperit del festival", adreçat a un públic familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: