Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Salou engega la iniciativa ‘Jo proposo’ de recomanacions literàries a través de les xarxes

A més, l’entitat informa els usuaris/àries que el Servei de Biblioteques ha prorrogat fins al 4 de maig la devolució dels documents en préstec 

La devolució dels documents en prèstec s'allarga fins al 4 de maig La devolució dels documents en prèstec s'allarga fins al 4 de maig CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 01 abril 2020 13:59

La Biblioteca Municipal de Salou ha posat en marxa la nova iniciativa ‘Jo proposo’, per tal que els lectors i lectores del municipi difonguin les seves recomanacions literàries a les xarxes socials, tenint en compte l’estat de confinament actual. Totes les persones interessades en participar-hi hauran de gravar un vídeo breu on indiquin el llibre que llegeixen o un títol que els hagi impressionat i vulguin compartir, tot explicant els motius pels quals el recomanen. Aquest enregistrament caldrà penjar-lo a les xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram), amb el hashtag #joproposo i etiquetant la Biblioteca Pública de Salou: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou.

Com a alternativa, el vídeo també es pot enviar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., posant com assumpte o tema ‘Jo Proposo’, per tal que l’entitat el pengi, directament, als seus perfils.

Segons ha assenyalat el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, “amb aquesta iniciativa pretenem que els salouencs i les salouenques se sentin més a prop de la Biblioteca”. Així, l’edil s’ha adreçat a la ciutadania animant-la a “deixar volar la imaginació i la creativitat, així com a compartir la passió lectora amb tothom”.

L’Hora del Conte i el bibliOjOc de conFInament

També es podrà continuar gaudint de l’Hora del Conte, en format virtual, cada dissabte, a les 12 h, al Facebook de la Biblioteca. Es tracta de contes escrits per l'Alba Castellví i contats per les professionals de la Biblioteca, en un ambient familiar.

A més, durant l'abril, i només aquest mes, l’entitat proposarà un bibliOjOc de conFInament per celebrar la festa del llibre i la lectura, atès que no se celebrarà Sant Jordi.

Es prorroga la devolució de documents en préstec

D’altra banda, cal assenyalar que la Biblioteca també informa que s’ha renovat la devolució dels documents en préstec, de moment, fins al proper 4 de maig, per evitar els retorns a les bústies de les biblioteques, que també són tancades en tot el territori Aquesta renovació afecta tots els documents prestats entre el període de l'1 de gener i el 16 de març de 2020. Cal destacar que els missatges de caducitat dels documents que reben els usuaris/àries s’han canviat. En aquest sentit, la Biblioteca resoldrà qualsevol incidència al respecte.

A més, des de la Biblioteca s'està potenciant i difonent el préstec electrònic, com a alternativa al préstec físic, atès el confinament, que es pot realitzar a través del web de l'ebiblio. Aquest també és disponible per a persones que no tinguin carnet de biblioteca. Tots els tutorials es poden trobar a la pàgina de Facebook de la Biblioteca de Salou.

A través dels perfils de les xarxes socials, l’entitat també farà difusió de totes aquelles iniciatives i notícies de l’àmbit bibliotecari i/o cultural que siguin d’interès per a la ciutadania. Per a qualsevol dubte i/o petició, es pot escriure a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: