Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu de Cambrils demana la col·laboració ciutadana per documentar la crisi del coronavirus

L'entitat vol recollir documents que il·lustrin la solidaritat de persones i col·lectius per fer front a la pandèmia

Accés a l'Arxiu Municipal de Cambrils Accés a l'Arxiu Municipal de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dilluns, 30 Març 2020 21:39

L'Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar la crisi sanitària del coronavirus. Segons informa l'Ajuntament, l'objectiu de la crida és recollir documents que testimoniïn la solidaritat de persones individuals o col·lectius que d'una manera desinteressada treballen o col·laboren per fer front a la pandèmia al municipi.

L'Arxiu detalla que es poden enviar tota mena de documents que il·lustrin la tasca d'aquestes persones, ja siguin fotografies, vídeos o documents textuals, que expliquin l'experiència en primera o tercera persona.

També s'accepten dibuixos de nens i nenes que lluiten contra la pandèmia des de casa; imatges de carrers buits; de persones cosint mascaretes, o de com s'organitzen les xarxes ciutadanes d'ajuda a necessitats, així com vídeos dels reconeixement als sanitaris i cossos de seguretat

Els arxius digitals es poden enviar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #arxiucambrils. També es pot fer servir el núvol per a aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d'espai. L'ens atén consultes a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: