Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo ofereix contes en línia per al públic familiar

L’activitat té l’objectiu de fer sentir a tots i totes més a prop aprofitant l'univers virtual

Una activitat presencial al Teatret del Serrallo Una activitat presencial al Teatret del Serrallo PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 26 Març 2020 17:10

El Teatret del Serrallo ha organitzat una activitat online de contes per intentar dinamitzar aquests moments acompanyant al seu públic més familiar. Des del Teatret del Serrallo volen animar els infants i els seus pares i mares perquè aquests dies el conte sigui el protagonista a casa seva, en un moment on la imaginació i les ganes de viure històries diferents són més necessàries.

El conte, ara més que mai, és una eina imprescindible per a tota la família, ja que canalitza emocions, sensacions i ajuda a comunicar i expressar. La imaginació i les ganes de viure històries diferents són més necessàries que mai, i a través d’aquesta activitat es crearan les sinergies entre les nenes i els nens compartint els seus contes a través de les xarxes socials d’internet, al mateix temps que es motiven a llegir i a gaudir de la lectura.

Les bases per participar

Les indicacions per participar proposen enviar un conte en vídeo, sigui inventat o no. Aquest vídeo ha de tenir una duració màxima de cinc minuts, gravat en horitzontal, on es pot sortir sol o acompanyat en un racó especial de casa i amb molta dosi d’imaginació.

Des del Teatret del Serrallo s’anima a tots els nens i nenes a enviar contes que un cop rebuts s’aniran penjant a les xarxes socials perquè les famílies i tothom que vulgui el pugui seguir al mòbil, a la tauleta o a l’ordinador. D’aquesta manera es vol omplir les cases de contes, fent sentir als més petits de la casa més a prop mentre segueixen aprenent els uns dels altres en aquesta situació tan diferent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: