Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El coronavirus no impedeix que el Centre de Lectura celebri el Dia Mundial de la Poesia

Ho faran a través de les xarxes socials i el poema emblema serà ’A hora foscant’, de Josep Carner

Imatge d'arxiu de l'entrada al Centre de Lectura de Reus Imatge d'arxiu de l'entrada al Centre de Lectura de Reus ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 19 Març 2020 11:26

El Centre de Lectura de Reus ha decidit celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2020, que convoca la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) tot seguint la declaració de la Unesco, que va declarar el dia 21 de març com a jornada per commemorar aquesta gran festa de la paraula. El poema emblema que ha escollit enguany la ILC per celebrar el #DMP2020 és ’A hora foscant’, de Josep Carner. Tot i això, la celebració es farà a través de les xarxes socials i no presencialment, a causa de la pandèmia del coronavirus.
 
Per aquest motiu, el Centre de Lectura ha fet una crida perquè les persones que hi vulguin participar facin arribar el seu poema, o un de Josep Carner o d’un altre poeta, tots amb el títol del poema i el nom de l'autor, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i l’entitat el divulgarà a través de les seves xarxes socials.
 
A més, aprofiten per recordar que, tot i que el Centre de Lectura roman tancat, un equip de teletreball continua operatiu per tal d’atendre i oferir el millor servei possible als socis de l’entitat i al públic en general.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: