Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obren les inscripcions per participar al FangArt 2020

Enguany, el Festival de Ceràmica del Vendrell tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador, del 12 al 14 de juny

Imatge d'arxiu d'un estand del Festival de Ceràmica del Vendrell FangArt 2019 Imatge d'arxiu d'un estand del Festival de Ceràmica del Vendrell FangArt 2019 AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 08:50

Les inscripcions per a participar com a ceramista en la propera edició del FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell ja estan obertes i es podran fer fins al 15 d’abril, a les 14h. Enguany, el FangArt tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador, del 12 al 14 de juny.

Aquest festival té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats per a adults i infants entorn la ceràmica. Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències, activitats...

Per optar a ser expositor, els artistes, que hauran de tenir el Carnet d’Artesà, han d’omplir la butlleta que es troba al web de l’Ajuntament i trametre la documentació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al web també hi ha publicades les bases completes de participació.

El FangArt es durà a terme del 12 al 14 de juny en el següent horari: divendres 12 de juny, de 17 h a 22 h; dissabte 13 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 22 h i diumenge 14 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h. Els espais expositiu són gratuïts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: