Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova sessió de contacontes infantils, aquest dijous a la Biblioteca Carles Cardó

Jeep Gasulla explicarà a la biblioteca de Valls 'Contes a la vora del foc'

Jeep Gasulla narrant un conte, en una imatge d'arxiu Jeep Gasulla narrant un conte, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 08:22

La Biblioteca Carles Cardó de Valls ha organitzat una nova sessió de contacontes, aquest cop Jeep Gasulla serà l'encarregat d'explicar 'Contes a la vora del foc'. La saviesa popular, les llegendes, els contes, les cançons, durant molt de temps han reviscut a la vora del foc a través de la transmissió oral. En Jeep Gasulla proposa als nens i nenes de seure al voltant de la llar de foc i descobrir perles de la saviesa popular. Per això ens porta una veritable llar de foc a la biblioteca. Es tracta d'una proposta innovadora que ens apropa als orígens de la narració oral i la saviesa popular. 

La sessió tindrà lloc aquest dijous 27 de febrer, a les 17:30h, i l'entrada és lliure i gratuïta. Aquest contacontes s'emmarca en la programació estable de la Biblioteca Carles Cardó on un dijous de cada mes s'explicarà un conte a la Sala d'actes dedicat als més menuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: